| >>Zıt zıt Oyunu<< | |
|
+3tollga bişeyiççayiç shadrock 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bişeyiççayiç
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Cuma Eyl. 28, 2007 7:15 pm | |
| bu kumandaya tapıyorum, ne tatlı lan, geceleri ona sarılıp uyuyorum.
4 gündür akşam yemeği niyetine bebe ekmeğine sandviç yapıyom, imanım gevredi. bi karı (hanfendi) bana yemek yapsa, ne güzel olur idi. | |
|
| |
shadrock Süpper Amip
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Cuma Eyl. 28, 2007 8:28 pm | |
| | |
|
| |
rocKorn
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Paz Eyl. 30, 2007 1:53 am | |
| annem bana haLa araba aLmadi yaf .. bu internet nasi bisey ya adami bagLio a.q : ) | |
|
| |
shadrock Süpper Amip
| |
| |
rocKorn
| |
| |
bişeyiççayiç
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Ptsi Ekim 01, 2007 6:53 pm | |
| gece oldu mu çılgının en çılgınını atıyorum, 2 tek attım mı çok kötü oluyorum lan, bu gece kesin öyle olmaz, dolapta 70lik yoktur, almadım çünkü. zerhoş olursam beni kovarlar.
ben çok kötüyüm be forum. içim çok huzursuz. bi kızla tanıştım bugün, bilkentten, hem taş hem cici. yazasım var çok pis. 3 mühendisle daha tanıştım, biri şapşik biri çekingen biri de tanımsız. gömleemin düğmesi koptu, dikiş seti istedim. öyle. | |
|
| |
rocKorn
| |
| |
bişeyiççayiç
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Salı Ekim 02, 2007 5:43 pm | |
| canım her şeyi, her şeyi, ama her şeyi istiyor, ne doyumsuzum. ayakta dikelip hiç bi şey düşünmeden her bi şeyi hatırlamak istiyorum, anılar, anılar, bugün beni ağlattılar hesaabı. bir elimde gül diğer elimde haber gelsin diye beklediğim telegrafım. ahh nerde o festival günleri..rock&roll günleri. oh bebek.
ak bayram için bütün biletler tükenmiş, eve dönemicekmişim, kabus gibi lan. ben burda kalamam, kedilerle mi kanka mı olam? para harcamamak için yaptığım sandviçlerden artık tiskiniyorum ( düzeltme shadrock cicisi). 8 servisiyle bi gidicem bakıcam, gençler naabıyomuş, keyifleri nasılmış. perdeleri de yıkamışlar, ıyk mıyk kokuyo. bıyk. | |
|
| |
shadrock Süpper Amip
| |
| |
Cradle of filth Amip
| Konu: Geri: >>Zıt zıt Oyunu<< Paz Ekim 14, 2007 12:29 am | |
| sen bu yaziya elleme ben yazdim düzeltmek ne haddine bugun yemek yaprken önce tencereyi yere düsürdüm kapak camdan , kirilmasin diye onu tuttum tabi sicakti ellerim yandi,bende refleks olarak biraktim sonra gercekten icim yandi ve dizlerimi firina dayayip bari dizlerimle tutayim dedim ve firinda acik oldugu icin ve ztn kapagin yaricapi 30 cm civari oldugu icin agirliktan ve sicaktan harap olan dizlerimi geri cektim ve kapak yerde,kösede duran vazoyla birlikte tuzla buz Oldu.bende o sinirle elimdeki kasigi bangoya firlatinca bangodaki bulasik yigini arasinda 2 bardakta payini aldi :D:D buyrun | |
|
| |
| >>Zıt zıt Oyunu<< | |
|